21.05.2013 - 11:40
Biraz önce duel oynadım orada oldu.Başka zamanlarda da nadir olarak oluyordu.Şimdi, sahipsiz bir şehre iki oyuncu da saldırınca kimin askerlerinin şehirdekilerle daha fazla savaşacağı neye göre belirleniyor?Benim kat kat fazla askerim şehirdekilerle savaştı.Sonra şehirdekiler bitince rakip oyuncu zaten fazla olan asker sayısıyla şehri aldı. Bir de, şehirdeki askerler bitince iki oyuncunun askerleri karşılaşınca hangi oyuncu saldırı konumunda hangisi savunma konumunda oluyor? Ben RA taktiği ile oynamaya çalışıyorum fakat çok beceremiyorum.Bu taktik için önerileriniz var mı?
Töltés...
Töltés...
|
|
21.05.2013 - 15:04
Nötr bir şehre iki oyuncu saldırınca rastgele olarak bir sen bir de rakibin nötr askerlere dalıyor ta ki nötr askerler bitene kadar.Nötr asker kalmayınca bu sefer yine rastgele olarak bir sen düşmanına saldırıyorsun bir de düşmanın sana saldırıyor.Sen defans yaparken defansı en yüksek askerin defans yapıyor,saldırıken de en yüksek ataklı askerin saldırıyor.Bu yüzden 2 oyuncunun da saldırdığı yerlere karma asker grubu göndermek mantıklı.Mesela tankların yanına infanlar ekleyince düşmanın sana saldırdıında önce infanları öldürmesi gerek(infanların defansı 6 tankların 3). RA biraz pahalı bir strateji.Bu yüzden daha çok gelir getiren ülkeler almaya çalış.İngiltere,Alamanya,Japonya ...Bir de mümkğn olduğunca hızlı genişle.Tanklar baya güçlü olduğu için açılışta çok fazla yer alabilirsin.
Töltés...
Töltés...
|
|
21.05.2013 - 15:46
RA oynuyorsan eğer bir şehre sadece tank ile saldırma asla. Yanında infanlar gönder ki sorun olmasın rahat rahat alabilesin her yeri
---- .10. atWar Radio<3 play for fun, just for fun.
Töltés...
Töltés...
|
|
22.05.2013 - 04:26
Açıklamalar için sağolun. @bargain dediğim gibi rakibin askerleri bana göre çok daha az kayıp verdi bu neden peki?Sanırım IF taktiği ile oynuyormuş bu sebeple mi acaba? Biraz da hp'nin etkisi konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim.Attack değerleri kadar mı gidiyor hp yoksa başka bir mekanizması mı var?
Töltés...
Töltés...
|
|
22.05.2013 - 06:52
IF her birime +2 HP verdiğinden dolayı daha az adam kaybetmiştir.Mekanizma şöyle sen saldırırken saldırı değerin 1 ile maksimum atak arasında,savunma yaparken de savunma değerinin aynı şekilde değişir.Diyelim ki adamın tankı sana 8 atak ile saldırdı sen 5 ile defans yaptın.Senin defans yapan infantry 7 HP'ye sahip olduğundan ölür ve artan 1 atak senin diğer defans yapan oyuncunu etkiler diğer defans yapan oyuncunun HP'sinden 1 düşer.5 ile defans yaptın ya o da tankın HP'sinden düşer.IF ile zaten 7+2=9HP si var.5 düşünce tank ölmüyor ve bi dahaki savaşta yine savaşabiliyor.Bu döngü böyle devam eder.Umarım neden düşmanın IF ile daha az asker kaybettiğini anlatabilmişimdir umarım.Sorun olursa çekinme sor.Dilimizin döndüğü kadarı ile anlatırız.
Töltés...
Töltés...
|
Copyright © 2024 atWar. All rights reserved.
Biztos vagy benne?